Сорочка Остап Embroidered Shirt Ostap

Embroidered Shirt Ostap

$39.95

In stock

* Required Fields

Description

Сорочка Остап Тканина: 100% бавовна Нитки: 100% віскоза Вишивка: Машинна вишивка